SSL-certificaat voor MKHoreca

 27/03/2018

MKHoreca heeft voor de website een zogenaamd SSL-certificaat. Wat betekent dit eigenlijk?

SSL-certificaat voor MKHoreca

Een beveiligde website

Als u aan het surfen bent op internet, dan komt u op allerlei sites terecht, die met cookies werken en waarop u uw gegevens bedoeld, maar ook onbedoeld(!) achterlaat. Als zo'n site niet beveiligd is, dan kan het mogelijk zijn dat uw gegevens (naam, adres, creditcard, IBAN nummer, etc.) op een of andere manier in verkeerde handen vallen. Het is bekend dat zeer veel gegevens verkocht worden, zodat mensen en bedrijven gericht benaderd kunnen worden. Dat wilt u niet!

Een beveiligde website is te herkennen aan het groene slotje links van het webadres. Als u uw gegevens op de website van MKHoreca Makelaardij invult en opstuurt, dan zijn uw gegevens veilig. Alleen ik kan ze inzien en verwerken. En dat op een veilige manier.

MKHoreca loopt hiermee weer voorop!

Veel zoekplezier.

Adri Kas

Meer nieuws

MKHoreca, nieuw en vertrouwd.

Rob Martens (RMC) en Adri Kas (HorecaKas) zijn beiden respectievelijk 20 en 15 jaar succesvol werkzaam in de branche als makelaars bij aan- en verkoop van horeca- en recreatiebedrijven.

Lees dit bericht

De horeca is weer open. Gelukkig!

Alle horecaondernemers kunnen weer doen waar ze goed in zijn:

Lees dit bericht

Artikel Hap & Tap Magazine

MKHoreca voor begeleiding en advies op maat bij aan- en verkoop. Nieuw of allang in de horeca- business? Of je nu plannen hebt om een horecazaak te starten of er juist eentje wilt verkopen, MKHorec...

Lees dit bericht

Kies zeker, kies MKHoreca!

Bij MKHoreca ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op een heldere visie. Dat is de waarborg voor een verkoop of een koop waar je nog lang met plezier aan terug zult denken!

Bellen
Rob Martens 0653 406 574
Adri Kas 0649 111 649

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00

Mailen
martens@zeelandnet.nl info@horecakas.nl

Reactie binnen 24 uur